EXT 01

Obchodné priestory v Nákupnom centre CITADELA, Košice

Nákupné Centrum CITADELA sa nachádza na jednej z najlukratívnejších adries v meste Košíc: Námestie osloboditeľov č.3, 040 01 Košice. V jeho tesnej blízkosti sa nachádzajú: ČSOB, a.s. (západný sused), kancelársky komplex DUETT vo výstavbe (východný sused), OC Aupark Košice a Aupark Tower Košice (severní susedia) a Obytná zóna s početnými bytovými domami ( na juhu za nákupným centrom). Priamo pred nákupným centrom sa nachádza autobusová zástavka a za nákupným centrom je vybudovaná lávka, ktorá ho priamo spája s obytnou zónou.

Nákupné Centrum CITADELA je postavené na pozemku o výmere 4 300 m2, jeho celková podlahová plocha je okolo 8 500 m2 a z toho bude čistá prenajímateľ ná plocha cca 6000 m2. Celkový počet parkovacích miest bude 65, z toho vyčlenených 40 miest pre verejnosť. Nákupné Centrum CITADELA bude mať to najmodernejšie technicko-prevádzkové vybavenie a v ňom sa bude prevádzkovať cca 50 luxusných nájomných jednotiek s rôznym sortimentom. Termín začatia stavebných prác je plánovaný na Marec 2018 a termín odovzdania priestorov nájomcom najneskôr v Marci 2019.

Ponúkame luxusné priestory s najvyšším štandardom a za veľmi výhodných podmienok najmä tým subjektom – prevádzkam, ktoré:

 sú značkové a majú na trhu dobré meno,
 plánujú ďalšiu predajňu v centre Košíc,
 spolu s prevádzkami v okolitých OC vytvoria väčší a zaujímavejší nákupný ruch.

Pre zákazníkov nákupného centra ponúkame čo najpríjemnejšiu atmosféru nákupu a parkovanie zdarma na 2 hodiny.

V prípade Vášho záujmu o prenájom obchodných priestorov v našom Nákupnom Centre CITADELA, môžete sa informovať a rezervovať si priestor na:

www.odcitadela.sk

alebo na:

CENTRUM PRENÁJMU A MARKETINGU
Krivá 23, 040 01 Košice, 0907 112 090, info@odcitadela.sk


V kategóriach: ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

icon-mail

NAPÍŠTE NÁM

 

Meno:*

Email:*
Správa:*